Z masažo do zdravja

Moč dotika spodbuja občutek varnosti, omogoča umsko in telesno sprostitev

Masaža odpravlja napetost,blaži glavobole sprošča nategnjene in boleče mišice in preganja utrujenost in nespečnost. Služi lahko kot podlaga za okrevanje in deluje zdravilno. Dobra masaža učinkuje na vseh ravneh. Na telesni ravni sprošča in krepi mišice pospešuje venski pretok krvi, zvišuje raven hemoglobina, spodbuja pretakanje limfe, razteza vezivno tkivo sklepov. Na duševni ravni masaža ne odpravlja samo stresa in napetosti,ampak pripomore k temu,da se človek zave svojega telesa kot celote.

V Centru Celovita vam nudimo najrazličnejše vrste masaž z aromatičnimi olji, ki jih individualno prilagodimo vašim željam in potrebam. Med njimi vam nudimo klasično masažo, masažo hrbta in refleksno masažo stopal.

Pri nas bodo na svoj račun prišle tudi bodoče mamice, saj smo usposobljeni tudi za masažo nosečnic, kot tudi mamice, ki okrevajo po porodu.

Za vse vrste masaž nas, prosimo, kontaktirajte na GSM 041 233 775 in dogovorili se bomo za termin obiska, ki vam najbolj ustreza.

Tečaj masaže dojenčka

Masaža je najbolj naraven način vzpostavitve in utrditve vezi z otrokom, saj je dotik za vsakega otroka nujno potreben za razvoj, dobro počutje in občutek varnosti.